Onze werkwijze

Een stappenplan voor een constructieve berekening

WERKWIJZE

Wat komt er kijken bij het ontvangen van een gedetailleerde calculatie? Lees vooral dit stappenplan en bekijk de tarieven van onze berekeningen. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

1
betonblock-werkwijze-1

Contact met onze constructeur

Nadat u ons formulier heeft ingevuld, nemen wij per mail contact met u op. Gedurende dit contact kijken wij graag met u mee naar uw situatie en specifieke wensen.

Onze constructeur informeert u over de nodige aandachtspunten die in uw situatie van belang zijn. Deze aandachtspunten noteren wij voor stap 2.

2
betonblock-werkwijze-2

Offerte en toelichting per mail

Na het eerste contact ontvangt u een digitale offerte met toelichting, volledig toegespitst op uw situatie en specifieke wensen, inclusief prijsopgave.

Heeft u vragen over deze offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Is de offerte geheel duidelijk en akkoord, dan gaan wij voor u aan het werk zoals besproken in onze algemene voorwaarden.

3
betonblock-werkwijze-3

Berekening digitaal binnen

Onze constructeur gaat voor u aan de slag met de gegevens die u heeft opgegeven. Binnen de afgesproken tijd krijgt u van ons de digitale berekening in uw mailbox.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de berekening, dan kunt u contact opnemen met onze constructeur.

Na oplevering
Bij BetonBlockDesign zijn we gericht om onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te adviseren over veiligheid. We hebben onze werkprocessen zo ingericht dat wij hiervoor onze lage tarieven kunnen handhaven. Nadat u de berekening heeft ontvangen, sturen wij u dezelfde dag ook de factuur. De betalingstermijn van deze factuur is zeven (7) dagen.

Voor vragen over een factuur, wij zijn gedurende kantoortijden bereikbaar: telefoon +31 (0) 182-231 400 of per mail: berekening@betonblockdesign.nl.

 • Prijzen vanaf € 300 voor een basis
  berekening, exclusief btw
 • Altijd inclusief constructieve
  berekening en rapport
 • Deskundig en onafhankelijk
  constructief advies
 • Constructief advies afgestemd
  op uw situatie
 • Geschikt voor indiening bij
  Bouw- en Woningtoezicht
 • Extra berekeningen mogelijk
  bij advies op maat